SBKP har släppt en ny film - "Nostatopia"

Johan

Johan i "Forest Crazy", 2006.

Född: 1991

Bor: Åkersberga

Aktiv sedan: 2006

 

Johan är den sista medlemmen som kom in i filmteamet. Redan i yngre dar hade Johan varit med och filmat en "skolfilm" så erfarenheten fanns definitivt där. Som en gammal klasskamrat och medmänniska hjälpte han nu till att slutföra inspelningen av sommarfilmen "Forest Crazy". Han fick därmed äran att spela skurken i filmen - En roll som troligen annars hade tilldelats Ricky. I slutändan filmades ett antal scener med Ricky in men hamnade på klipprumsgolvet. Johans kamera kom också till väldigt stor nytta under den andra inspelningsdagen.

Johan är gruppens datageni och tekniker. Det är tack vare Johan som stora delar av den här hemsidan överhuvudtaget existerar. Sidan har uppdaterats ett antal gånger; Så tidigt som 2007 jobbade Johan med att få upp en hemsida till SBKP. Då Johan nuförtiden är mycket upptagen är det i huvudsak Simon som får göra uppdateringarna.

På senare år har Johan dragit sig tillbaka från filminspelningar och vill helst inte medverka i någon filmproduktion överhuvudtaget. Faktum är att Johan bara har varit med i tre filmer; Samtliga under 2006.

Johan har studerat på KTH där han även skrev artiklar/recensioner om Spel. Han bor nuförtiden i Växjö.

 

Betydelsefulla Roller: Forest Crazy, Huset, Mr idiot

 

Simon B King Productions


Pontus - Johan - Simon - Ricky

    Snabblänkar


    Veckans film!

 

Den enda actionfilmen från 2008!

"Rånaren"