SBKP har släppt en ny film - "Nostatopia"

Ricky

Ricky 2005

Född: 1991

Bor: Haninge

Aktiv sedan: 2005

 

Ricky är kanske den minst framträdande medlemmen och även den som syns till minst i våra filmer. Oftast är han med i en liten biroll. Han ger lite väsen av sig hur våra filmer ska utvecklas, och lägger sig sällan i händelseförloppet av inspelningen. Ricky har inte heller varit med i vare sig klippning eller animering av filmerna.

Rickys roll i gruppen är att agera inhoppare som skådespelare och statist, men ibland även assistansarbete som att hålla reda på rekvisita under inspelningarna. Hans första roll är i en oklippt s.k. "BETA-film" som avbröts under sommaren 2005. Den första synliga rollen var i "skogsversionen" av "Smooth Criminal".

Rickys största och kanske mest framträdande prestation är där han spelar tjuv i "Rånaren" där han är en av huvudrollsinnehavarna. Många av Rickys roller är oftast tuffa slagsmålsscener där han ofta får smutsa ner sig litet. Ricky var med under inspelningsdag ett för Forest Crazy, men de scener som spelades in ströks sedan (Kolla in vår sektion 'Extramaterial' för dessa klipp). I "Huset" fick han dock revanschera sig genom att spela två roller.

    Ricky har vid några tillfällen försökt sig på att klippa egna filmer.  
   
       
 

Betydelsefulla Roller: Huset, Forest Crazy, The Hard Man and the Card, Smooth Cowboy, (The) Hitman, Smooth Criminal (Tribute), Rånaren

Simon B King Productions


Pontus - Johan - Simon - Ricky

    Snabblänkar


    Veckans film!

 

Den enda actionfilmen från 2008!

"Rånaren"