SBKP har släppt en ny film - "Nostatopia"

Frank Flaten

Frank Flaten (spelad av Johan) är den stora skurken i Forest Crazy. I den första filmen får man se honom dirigera en cyborg (Spelad av Simon) med någon slags penna som genereras från en "monsterskapande apparat". En fotgängare får syn på honom och Flaten kommenderar sin Cyborg att eliminera fotgängaren. Men han hinner ringa upp Agent Sprocket.

Det visar sig att Frank Flaten kan skapa monster från tomma intet med hjälp av apparaten.

Flaten försvinner ett tag ur handlingen men återkommer igen när han kommenderar sin cyborg igen, denna gång för att eliminera Agent Sprocket, som nu är Frank Flaten på spåren. Sprocket konfronterar honom i slutet av filmen och besegrar Flaten genom att skjuta honom med ett laservapen (troligen med nedskruvad styrka...).

 

I Forest Crazy II framkommer det att Frank Flaten sitter i fängelse och att "Monsterskaparappaten" blivit beslagtagen av militären. Frank kan inte göra någonting eftersom han sitter fängslad så han har låtit smuggla ut en speciell kopia av den monsterskapande apparaten. Förmodligen har Flaten fått ut ritningarna till en kumpan som sedan byggt en ny apparat efter Franks design.

När det uppdagas att det smyger omkring massa monster i en skogsdunge, får en väldigt upptagen General vid namn Härdsmälta nys på det hela och måste lösa problemet snabbt innan allt spårar ur fullständigt. Härdsmälta är till naturen paranoid och litar enbart på en person och det är Agent Sprocket!

Frank Flaten syns inte till i den andra filmen förutom i ett foto som fästs på General Härdsmältas dossier. Härdsmälta lyckas övertala Agent Sprocket att ta sig in i skogen och hitta apparaten...

Fortsättning följer....

 

    Snabblänkar


    Veckans film!

 

Den enda actionfilmen från 2008!

"Rånaren"